A kialakult helyzetre való tekintettel, munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak a higiéniás szabályok betartására a csomagok összekészítése során.
Kérünk Titeket hogy lehetőség szerint az online fizetési módokat részesítsétek előnyben a vásárlásotok során , ezzel is csökkentve a vírus lehetséges terjedését.
Zoom Freak 1 Employee of the Month

(2 szavazat)

Termék cikkszáma: CD4962-001
Employee of the Month Akeem koronaherceg még 1988-ban érkezett New Yorkba Zamundából, és hamar ismertté vált Giannis kedvenc fiktív gyorséttermében a hónap dolgozójaként. Akeem koronaherceghez hasonlóan Giannis is ugyanazzal a motivációval jött el hazájából, Görögországból, aminek köszönhetően legértékesebb játékos lett.Hozd ki magadból a benned élő különcöt a most bevezetett Giannis Antetokounmpo által ihletett cipővel, mely a Nike első cipője a nemzetközi kosárlabdaszcéna számára. A Zoom Freak 1 különlegesen dinamikus párnázást, az elülső rész rögzítését és a többirányú tapadást kínál, melyek az egyedien sportos játékstílusod kiegészítéséhez szükségesek. A két egymásra rakott Zoom Air egység extra párnázást biztosít a kemény leérkezésekhez, és extra dinamizmusról gondoskodik, amikor a pályán újra nekilendülsz. A stabilitás és a rögzítés érdekében belső szalagok tartják az elülső részt a cipő megkötésekor.Márka : Nike
Elérhető méretválaszték
A termék ára: 37.999 Ft/db
HOZZÁADÁS A KOSÁRHOZ
GYORSVÁSÁRLÁS

Kapcsolódó termékajánlatunk

Nike Zoom Rize
48
-30%
Nike Zoom Rize

ÁRA:  30 090  Ft / db

ZOOM FREAK 1
-30%
ZOOM FREAK 1

ÁRA:  26 590  Ft / db

Nike Team Hustle D 9
38
Nike Team Hustle D 9

ÁRA:  15 490  Ft / db

KD Trey 5 VII
40
-20%
KD Trey 5 VII

ÁRA:  23 990  Ft / db

Jordan Access
41
-30%
Jordan Access

ÁRA:  20 990  Ft / db

Még több
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése