A kialakult helyzetre való tekintettel, munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak a higiéniás szabályok betartására a csomagok összekészítése során.
Kérünk Titeket hogy lehetőség szerint az online fizetési módokat részesítsétek előnyben a vásárlásotok során , ezzel is csökkentve a vírus lehetséges terjedését.
ZOOM FREAK 1

(9 szavazat)

Termék cikkszáma: BQ5422-004
KÜLÖNC SEBESSÉG, ERŐ ÉS IRÁNYÍTÁS. Hozd ki magadból a benned élő különcöt a most bevezetett Giannis Antetokounmpo neves sportoló által ihletett cipővel . A Zoom Freak 1 különlegesen dinamikus párnázást, az elülső rész rögzítését és többirányú tapadást kínál, melyek az egyedien sportos játékstílusod kiegészítéséhez szükségesek. Egymásra rakott párnázás A sarok alatti két, egymásra rakott Zoom Air egység extra párnázást biztosít a kemény leérkezésekhez, és extra dinamizmusról gondoskodik, amikor a pályán újra nekilendülsz. Rögzítés az elülső részen A stabilitás és a rögzítés érdekében belső szalagok tartják az elülső részt a cipő megkötésekor. Többirányú tapadás A geometrikus tapadási mintázat talajfogást biztosít a pályán a gyors megállásokhoz, elindulásokhoz és irányváltásokhoz. A külső talp egy részét a rózsák ihlették Giannis néhai apjára való emlékezés gyanánt.
Elérhető méretválaszték
A termék ára: 37.990 Ft/db
HOZZÁADÁS A KOSÁRHOZ
GYORSVÁSÁRLÁS

Kapcsolódó termékajánlatunk

NIKE AIR MAX INFURIATE III LOW
-10%
NIKE AIR MAX INFURIATE III LOW

ÁRA:  25 190  Ft / db

Nike Zoom KD12
47
-20%
Nike Zoom KD12

ÁRA:  37 590  Ft / db

LeBron XVI Low
-20%
LeBron XVI Low

ÁRA:  39 990  Ft / db

Nike Zoom Rize
48
-30%
Nike Zoom Rize

ÁRA:  30 090  Ft / db

Jordan Access
40
-30%
Jordan Access

ÁRA:  20 990  Ft / db

Még több
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése