A kialakult helyzetre való tekintettel, munkatársaink kiemelt figyelmet fordítanak a higiéniás szabályok betartására a csomagok összekészítése során.
Kérünk Titeket hogy lehetőség szerint az online fizetési módokat részesítsétek előnyben a vásárlásotok során , ezzel is csökkentve a vírus lehetséges terjedését.
ÚJ
Nike KYRIE 6 'Oracle Aqua'

(2 szavazat)

Termék cikkszáma: BQ4630-300
A Kyrie Irving pályán mutatott kiszámíthatatlan kreativitásához tervezett Kyrie 6 a kényelemre, irányításra és energia-visszanyerésre összpontosít, így gyorsaságot és frissességet nyújt Kyrie számára. A ruganyos párnázás és a puha, de egyben tartást is nyújtó szivacs kombinációja nagyszerű dinamizmust és egyenletes súlypontáthelyezést tesz lehetővé a sarok és a lábujjak között. A lábfejközépi pánt és a puha, párnázott szár stabilan tartja a lábát és segít abban, hogy mindig egy lépéssel versenytársai előtt járhasson. A Nike Air Zoom Turbo egység a talppárnák alatt ívesen húzódik, így jól tart, amikor lenyomod a széleket, és a kosár felé törsz. A könnyű szivacsból készült középtalp puha, tartást ad, és egyenletesebbé teszi a sarok és a lábujjrész közötti súlypontáthelyezést. Az állítható pánt keresztezi a fűzőt, így stabilan tartja a lábfejed a belső talprész felett. A párnázott szár és a sarokrögzítő megtartja és a lábfejeddel egy vonalba hozza a bokád, így energiát hozhatsz létre az éles szögű befutások során. A több szögből álló pengemintázatot úgy alakítottuk ki, hogy minden irányban tapadást adjon a pályán. A jól tapadó anyag felfut az oldalfalig, így tapadást biztosít a széleken és az irányváltások közben. Márka : Nike
Elérhető méretválaszték
A termék ára: 39.999 Ft/db
HOZZÁADÁS A KOSÁRHOZ
GYORSVÁSÁRLÁS

Kapcsolódó termékajánlatunk

NIKE AIR MAX INFURIATE III LOW
-10%
NIKE AIR MAX INFURIATE III LOW

ÁRA:  25 190  Ft / db

Nike Zoom KD12
47
-20%
Nike Zoom KD12

ÁRA:  37 590  Ft / db

LeBron XVI Low
-20%
LeBron XVI Low

ÁRA:  39 990  Ft / db

Nike Zoom Rize
48
-30%
Nike Zoom Rize

ÁRA:  30 090  Ft / db

ZOOM FREAK 1
ZOOM FREAK 1

ÁRA:  37 990  Ft / db

Még több
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése