Webáruházunkban 2 féle fizetési módból választhat.

Válassza ki az Ön számára legkedvezőbb és legegyszerűbb fizetési módot.
 

1) ELŐRE UTALÁS:
 
Ebben az esetben kérjük a megrendelés visszaigazolásában feltüntetett bruttó, fizetendő összeget utalja át a Raiffeisen banknál
vezetett számlánkra:

Kedvezményezett neve:   Probasket Kft.

Bankszámlaszám:           12050002-01531527-00100005


Kérjük átutaláskor csak a megrendelés számát írja be a közlemény rovatba!
 
Az átutalással történő fizetésnél (ha nem bankon belüli az utalás) fontos számolni a tranzakció teljesülésének és az összeg beérkezésének néhány (maximum 1-2) munkanapos időtartamával, így ezek a megrendelések az összeg beérkezésekor kerülnek teljesítésre.
 
2) UTÁNVÉT:
 
Utánvétes fizetés esetén az értesítésben szereplő napon a futárnak készpénzben kell a csomag értékét megfizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz! A kiszállított termék kifizetését átvételi elismervényen kell dokumentálni, amit Ön és a futár is aláír.Kérjük, a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjen ellenőrizni. Amennyiben a csomagoláson és a termékeken sérülést észlel, kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 
3) SZÁLLÍTÁS:

Szállítási határidő általánosan a megrendelés beérkezésétől számított 2-14 munkanap. A megrendelt árut az GLS csomagküldő szolgálat kézbesíti Önnek. A futár a csomag feladását követő munkanapon 8-17 óra között szállít az Ön által megadott címre. Kérjük, hogy olyan szállítási címet adjon meg a megrendelésnél, ahol napközben is elérhető (pl.:munkahely).
A  20 000 Ft feletti megrendelési értéknél a szállítási költség Magyarország területén ingyenes
A 20 000 forint alatti megrendelések szállítási költsége minden csomagra egységesen 1000 Ft.
 
 
Hozzáadás a kosárhoz, kérem várjon
Kosár mentése